LOOPBAANBEGELEIDING, COACHING, OPLEIDING EN TRAINING

Bezieling in je loopbaan

Op zoek naar werk dat echt bij je past

Het traject ‘Bezieling in je loopbaan’ is bedoeld voor mensen die op een keerpunt staan in hun loopbaan of in een situatie van baanloosheid of arbeidsongeschiktheid zijn beland. Welke keuzes maak je? En wat doe jouw werkend hart sneller kloppen? Het kan gaan om het vinden of scheppen van nieuw werk, of om de vraag hoe je op een andere manier invulling wilt geven aan je huidige werk. We helpen je om je bezieling te vinden en van daaruit concrete keuzes te maken naar ander werk, of een andere manier van werken.

Je bezieling vinden en vormgeven

Wij geloven dat, wanneer je om wat voor reden dan ook op zo’n kruispunt komt te staan, hierin een bedoeling of nieuwe mogelijkheid schuilt. Wij zijn er dan ook niet op gericht je zo snel mogelijk van de stagnatie af te helpen, maar nemen juist de tijd om samen met jou in de stagnatie nieuwe bezieling te vinden. Van hieruit kun je op zoek gaan naar nieuw werk of een andere manier van werken. Dat vraagt van je om keuzes te maken en om je bezieling in je dagelijks leven vorm te geven, stap voor stap.

Groepstraject en individuele begeleiding

Het traject bestaat uit minimaal vijf individuele sessies met een begeleider bij jou in de buurt ( in overleg en tegen vergoeding kunnen er meer sessies worden afgesproken) en vijf groepsbijeen-komsten van een dag in Utrecht, Deventer of Amsterdam. Deze lossen dagen zijn verspreid over enkele maanden en duren van 10.00-17.00 uur.

Thema’s van de dagen

Je weg: Hoe ben je hier terecht gekomen? Hoe ziet jouw loopbaan er tot nu toe uit? Wat waren daarin belangrijke momenten en wat zijn terugkerende patronen? Wat vraagt het van je om dat te doorbreken? Kennismaken met anderen en jezelf.

  • Je verleden: Uit wat voor ‘nest’ kom je? Wat heb je van huis uit meegekregen? Wat betekent dit voor jouw bezieling in je werk?
  • Je talent: Wat is jouw unieke bijdrage aan de wereld? Welke zijn jouw kwaliteiten en wat is jouw oorspronkelijke talent? Wat heb jij de wereld te bieden? Wat is jouw functie en plek in de samenwerking met anderen?
  • Je inzet: Hoe zet jij je kracht in? Hoe kom je in je eigen kracht? Welke belemmerende overtuigingen over jezelf kom je daarin tegen? En hoe laat je die los of leer je daar mee om te gaan
  • Je presentatie: Hoe laat je jezelf zien? Hoe kom je over? En is dat in overeenstemming met wie je in wezen bent?

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij op: tel 06-22805443 of roel.wink@hetnet.nl

Ga voor de uitgebreide brochure, het studieprogramma en/of om je aan te melden naar de website van het ITIP: www.itip.nl