LOOPBAANBEGELEIDING, COACHING, OPLEIDING EN TRAINING

Coaching

Coaching en begeleiding

Het leven wordt gekenmerkt door overgangsfases. Die lopen vaak geruisloos in elkaar over, maar soms stelt het leven je op de proef.

Door het ontbreken van perspectief kan je leven aanvoelen als ‘leeg’ en ligt verveling en somberheid op de loer. Dat ervaren mensen vaak als onprettig. Ik wil mensen in mijn coachingsessies laten ervaren dat een periode van ‘leegte’ ook juist weer ruimte biedt aan nieuwe ideeën en mogelijkheden.


Coachingstraject

Ik heb deze leegte zelf ook ervaren en ik kan je verzekeren dat het prima was om dit te voelen en te ervaren. Waarom? In kon tot mezelf komen, want er was alle tijd voor een denk- en voelpauze. In een periode van ‘leegte’ ervaar je de ruimte om gewoon te ‘zijn’ zonder dat je van alles ‘moet’. Dat geeft mogelijkheden tot zelfreflectie en aandacht geven aan cruciale levensvragen zoals: ‘hoe ga ik verder met mijn leven?’


‘Langzame’ vragen 

Door verdiepende vragen te stellen, laat ik mensen nadenken over zichzelf zodat ze langzaam loskomen van hun eigen conventies. Zo kom je stap voor stap dichter bij de kern waarin jouw eigenheid en identiteit schuilt. Alle gevoelens en inzichten die in dit proces daaraan bijdragen zijn waardevolle bouwstenen voor de rest van je leven, zowel zakelijk als privé.


Ruimte voor versnelling

In individuele en intensieve begeleidingssessies leer ik mensen om stil te staan bij hun eigen koers en opnieuw betekenis te geven aan hun leven. Ik geef ze de ruimte om stil te staan bij eerdere ervaringen, te aanvaarden wat er is en belemmerende denkbeelden en overtuigingen los te laten. Dat gebeurt in een veilige omgeving waarin ratio, gevoel en intuïtie bij elkaar komen. Zo ontstaat de rust om ervaringen te verwerken en / of diep gekoesterde wensen of dromen naar boven te halen en nieuw leven in te blazen. Door aandacht te geven aan deze ‘langzame vragen’ ontstaat ruimte voor een geweldige ontwikkeling in hoofd en hart.

 

Wil jij ook meer rust en helderheid?

Wil je meer rust en helderheid creëren? Worstel je met levensvragen? Of ben je op zoek naar nieuw perspectief? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie of thee.