LOOPBAANBEGELEIDING, COACHING, OPLEIDING EN TRAINING

Loopbaanzelfsturing

Een nieuwe impuls in je werk en loopbaan

Loopbaanzelfsturing en loopbaanontwikkeling

De arbeidsmarkt is complexer dan ooit. De tijd van langdurige contracten ligt grotendeels achter ons. Nieuwe vormen van loondienstverband of een toekomst als ZP-er wordt meer en meer de norm. Die veranderingen doen een groot beroep op onze zelfsturing en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Ook organisaties zoeken naar nieuwe vormen om hun werknemers te motiveren en te inspireren zodat ze duurzaam inzetbaar blijven.

Persoonlijk leiderschap

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap begint met het bewust worden van eigen talenten, kwaliteiten en verantwoordelijkheid nemen voor gemaakte keuzes. Maar in een tijd waarin verandering de enige constante is, is dat geen sinecure. Bestaande structuren, wetten en regels staan op de tocht. Mensen moeten op eigen kracht antwoorden vinden op veranderingen om hen heen en van daaruit een (nieuwe) koers bepalen. Dat kan moeilijk zijn en zorgen voor onzekerheid of onrust.

Traject koersbepaling

Herken jij je in deze situatie? Een traject koersbepaling geeft weer grip op werk en leven. Dit traject start met een inspirerend en gedegen onderzoek naar jouw arbeidssituatie en de meest passende vervolgstap. Je krijgt een helder en volledig beeld van persoonlijke drijfveren, zingevingsvragen, kwaliteiten en mogelijkheden. De uitkomsten geven inzicht in een (nieuwe) loopbaanrichting en de kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Ik coach je in dit traject zodat je met een duidelijke focus en nieuwe energie aan de slag kan om doelen te bereiken. Het Traject Loopbaanbegeleiding geef ik individueel en groepsgewijs. Indien gewenst ook in combinatie met een Arbeidsmarktoriëntatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *